Vi på MassageCentrum i Göteborg är ett kunnigt och positivt team av både kvinnor och män. Du får ett professionellt bemötande och en effektiv massage hos oss. Välj mellan skön avslappnande massage, tuff idrottsmassage eller olika massageterapeutiska behandlingar för besvär i kroppen.

 

Cia Hultcrantz
Cert. Massör, Cert. Medicinsk Laserterapeut

 Cia Hultcrantz


 

Cia Hultcrantz diplomerades som massör på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm 1992. Hon är vidareutbildad i akupunktur samt cirkulations- och nervbanemassage. Cia var med och startade en av Göteborgs största träningsanläggningar och är licensierad styrketränings- och aerobicinstruktör från S.A.F.E. På fritiden ägnar hon sig gärna åt yoga, löpträning, skidåkning och dressyrridning.


Ariel Zamit

Cert. Massageterapeut

ariel

Ariel är certifierad massageterapeut av Branschrådet Svensk Massage och medlem i KrY, kroppsterapeuternas yrkesförbud.

Han har flera års erfarenhet av att arbeta med professionella idrottare, dansare och sångare. Han arbetar med töjningar, ledmobilisering, djupare massagegrepp och myofacielle release tekniker som hjälper till att mjukna upp stel vävnad, förhindra sammanväxningar och ärrvävnad i muskler och bindväv.

Regelbundna massagebehandlingar kan leda till en bättre och snabbare återhämtning samt förebygga eventuella skador. Spända muskler och dysfunktioner i leder kan framkalla smärta och en försämrad rörlighet som sänker kroppens prestanda och därmed påverkar vardagsliv samt sömn.

Ariel finns på Massagecentrum måndag och fredag mellan kl.9.00-17.00.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Boka tid här